Zanzibar kunne være en god rejse

Jeg skal ud at rejse til vinter med familien, og jeg tror, at vi kommer til at tage til Zanzibar, for det er noget, som jeg personligt altid har drømt om. Jeg har altid gerne ville til Afrika, men jeg har endnu ikke været der, så det bliver da noget af en oplevelse. Det er jo tættere på, end man lige skulle tro, egentlig. Og det er noget, som virkelig er fedt, hehe.

images

Nå, men jeg har lokket konen og ungerne med, og det skal nok blive rigtig godt, for vi har fundet nogle, som kan hjælpe med en Zanzibar rejse. Det skal nok blive rigtig godt. Faktisk kender jeg en, som der har benyttet sig af samme virksomhed før, da han skulle til Afrika, og det er virkelig noget, som han har rost - og det har jeg det godt med, for det skal helst være helt i orden, hvis jeg skal begive mig ud på sådan en rejse der. Det kan jeg godt sige jer. Jeg vil meget gerne have, at der overhovedet ikke er nogle problemer, når jeg skal ud at rejse, for det ender altid med at blive SÅ besværligt, og det er jo ikke fedt, synes jeg. Det synes jeg faktisk overhovedet ikke, at det er - så derfor tror jeg også, at vi skal alliere os med en guide, som kan vise os rundt. Det kunne da faktisk være for fedt, nu jeg lige tænker over det.

I må hygge jer. Vi ses snart igen, venner. Hav det!