Tour de France med vennerne

Så er det blevet mandag, og jeg vil gerne byde jer rigtig mange gange velkommen til uges første indlæg.

Det er i dag et rigtig dejligt solskinsvejr, og det skal fejres med et par kolde dåser ude i haven sammen med en god ven. Vi har her i dag warm-up til Tour de France, hvor vi lægger en plan over, hvor vi skal se alle de forskellige etaper. Det bliver rigtig spændende, og jeg håber i hvert fald på en enkeltstartsdag hjemme på min adresse, men nu får vi at se. Vi trækker som regel lod om de populære, så det hele bliver tilfældigt. Sidste år fik min ene kammerat godt nok ALLE de gode etaper. Det håber jeg ikke sker igen, for jeg vil så gerne have dem.

Find selskabslokaler i København lige her

 

Det kan godt være at alt det her lyder lidt underligt for jer, men I skal lige huske på, at det her er meget vigtigt for os, for det er nemlig gået hen og blevet lidt af en tradition mellem os venner. Jeg er heldigvis præsident for vores forening, men tror desværre at jeg bliver væltet af efter dette år, da jeg har siddet her de sidste tre år, og fire år er max. Jeg prøver at være rigtig fair for os alle sammen, så jeg synes selv at jeg har været den bedste indtil videre, men det er de andre ikke så enige i åbenbart.. Æv. Måske bestemmer jeg bare at jeg får de bedste i år, hvis de lader mig, hehe.

 

Tour de France 2014