Sprøjtemaling af vores døre

Hej alle, og velkommen til. Håber, at I er kommet godt ind i det nye år. Det er jeg nemlig, og det skete på en stille og rolig måde sammen med familien, så det er jo bare rigtig, rigtig fint. Det kan jeg godt sige jer. Hvordan kom I ind i det? Jeg håber ikke, at der skete nogle ulykker eller noget. Det var jo et ret vildt nytår, kan jeg forstå på medierne.

Nå, men jeg har lige haft besøg af nogle malere fra Hedensted, som kom med sprøjtemaling, for det var mine døre, der skulle have en omgang, og det gøres bedst med sprøjtemaling, hvilket jeg godt kan sætte mig ind i. Det ville jo ikke blive så flot, hvis man gav det en omgang med en almindelig pensel, tror jeg. Det kan jeg da i hvert fald ikke forestille mig - men det er jo heller ikke mit område, så jeg lader de professionelle om det. Og de har gjort deres arbejde rigtig godt, skulle jeg hilse at sige. Jeg er i hvert fald mere end tilfreds med det. Og det var også en rigtig fin pris, som jeg fik det for, så jeg kan absolut ikke klage over noget som helst.

Nå, men ellers går det rigtig godt her på adressen. Alting er i en rivende udvikling lige for tiden, og det er jo bare alt for fedt, hvis jeg selv skal sige det. Har gang i en del projekter, som I nok kommer til at høre mere om inden så længe.