Språkresa, som det hedder på svensk

Jeg vil vildt gerne på sprogskole, og jeg sidder derfor og kigger lidt rundt på de forskellige muligheder, som jeg har. Jeg ved ikke helt, hvordan sådan noget foregår, men lige nu sidder jeg bare og researcher lidt. Jeg har boet i Sverige i to år af mit liv, og jeg er derfor ret god til svensk. Derfor kigger jeg også på svenske hjemmesider, og der faldt jeg over denne her; http://www.swedishstudycamp.se/ - det ser også rigtig godt ud, og det kunne meget vel være denne sprogskole, som jeg vælger, fordi at jeg ikke har noget problem med at tale svensk, og det kunne jo så være en mulighed for at få øvet mig på to sprog. Det svenske, hvor de fleste af mine klassekammerater så ville være fra, og så selvfølgelig amerikansk, eller hvilket sted, jeg nu vælger at komme i sprogskole henne.

general_1_0585_miami_travel_airport_staff_500px

 

 

 

 

Det er faktisk en drøm, som jeg har haft altid, det der med at komme i sprogskole, og jeg tror virkelig, at jeg vil komme til at udvikle mig meget på sådan en tur. Det handler jo også lidt om at overskride nogle grænser, og sådan noget med at rejse til udlandet og begynde på en frisk, er en kæmpestor, personlig grænse, som jeg gerne vil overskride. Jeg håber bare, at jeg klarer den, men jeg er ved godt mod, så selvfølgelig gør jeg det. Det ville da være mærkeligt, hvis ikke jeg klarede sådan en rejse der, hehe. Hav det nu godt, til vi ses igen. Hejhej!