Skal bruge en Bil oplukning snarest

Ja hej folkens har i det alle sammen godt ? Jeg håber i alle har fået blogget en masse så jeg i aften inden jeg lægger mig til at sove at jeg kan komme til at læse lidt om jeres tanker og idéer - det er en god måde at blive træt på og begynde at få idéer i sin drøm til måske at løse mange af de ting som andre spørger om og det bedste ved det hele er at man så vågner næste dag med måske et svar og man har endnu en grund til at logge på og begynde at blogge og begynde at skrive svar til andres sprøgsmål hehe.

Nu har jeg denne gamle Fiat 127 som jeg har pimpet max og jeg har arvet fra min farmor - men her på det sidste er døren altså begyndt at låse af sig selv, eller noget i den stil jeg er ikke helt sikker.

watertown-locksmith-auto

 

Det som jeg nu leder efter er en der kan komme ud til en bil oplukning således at de måske kan give mig en forklaring på problemet og evt komme med en løsning på det - jeg kan jo skifte til en helt ny dør men der må være andre løsninger end lige at købe en ny Fiat dør-

En Bil oplukning kan heller ikke være ret dyr -  jeg kan se her på Deres Låsesmed at det er ret hurtigt og nemt at fixe - se her

Jeg overvejer om ikke bare jeg skulle give dem et kald og se hvor hurtigt og nemt det er.

God dag !