SharePoint, hjælp tak!

Velkommen til bloggen!

Jeg har lige fået nyt job, som jeg startede på her i sidste uge. Jeg er begyndt at bruge et program der hedder SharePoint, se mere her, og jeg er helt håbløst tabt i det, og jeg kan ikke rigtig hitte ud af det. Det skal lige siges, at jeg virkelig ikke er en haj til alt det her computer fnidder fnadder, og den eneste grund jeg kan sidde og blogge ud til alle jer, er fordi min bror var så rar, at hjælpe mig med at sætte den op, og så er det rent faktisk ret lige til.

Jeg kan selvfølgelig bare vente til at jeg kommer ind på arbejde igen her på mandag, men jeg tænke lige, at jeg ville prøve at spørge ud her på bloggen, for det kan jo godt være, at der er nogle kloge hoveder, som sidder og følger min blog, for det har jeg i hvert fald på fornemmelsen, at der er. Hvis ikke, så er der jo ikke noget at gøre ved det, og så må jeg bare vente til mandag, men det betyder bare, at der er en smule arbejde, som jeg bliver nødt til at gøre på en lidt anderledes måde, men det betyder forhåbentlig ikke så meget, så længe det bliver lavet. Jeg tror jeg tager chancen. Det er i hvert fald bedre, end hvis der overhovedet ikke bliver lavet noget.

Jeg kan godt lige love jer for at jeg blevet hurtig til at skrive på en computer, og det er derfor at mine kommaer måske bliver sat lidt forkert af og til, for jeg skriver næsten hurtigere end jeg tænker, og det er altså ret hurtigt.

Tak fordi I ville læse med. Jeg håber der er en flink person derude et sted, som kan hjælpe mig 🙂