Ny computertaske i læder!

Hejsa alle I skønne læsere!

Det er rimelig lækkert med noget weekend nu her, og jeg er mere eller mindre gået på ferie i hovedet. Jeg glæder mig allerede til at komme igang med at bruge weekenden på at hygge mig for fulde gardiner. Der skal faktisk ikke rigtig ske så meget, men jeg skal dog lige ud og kigge efter en ny computertaske i flot læder i den her weekend. Jeg har lige ødelagt min computertaske nummer to, for der har jeg ikke rigtig gået op i kvalitet, som jeg gerne vil have nu. Det er totalt træls, at de andre er gået så nemt i stykker, så nu skal jeg have en i læder, for det tror jeg er lige noget mere holdbart, men jeg skal jo ikke kunne sige det helt, for jeg har ikke haft en før. Jeg har bare set et par folk på caféer have sådan nogen, og de ser jo også bare helt vildt fede ud. Det gør også lige købet ekstra fedt.

Ellers skal den bare stå på serier og playstation her i weekenden, for det er altså bare det jeg har lyst til. Et par af mine venner har ringet og spurgt, om jeg ikke kunne tænke mig at komme med ud og have lidt sjov, men jeg foretrækker i den her weekend bare at blive hjemme og have det sjovt her. Det er også dejligt, og så er det også godt for pengepungen.

Hvis I har nogen gode spil eller serie anbefalinger, så vil jeg gerne høre fra jer. Bare skriv en kommentar til indlægget.