Leder efter nye bilruder

Jeg har besluttet mig for, at jeg skal have nye ruder i min bil, for der er nemlig ikke nogle lige nu, da jeg har købt en gammel bil, som jeg gerne vil renovere på egen hånd. Derfor leder jeg lige nu efter nogle bilruder her i Vejle eller omegn, for det er her, jeg holder til. Og jeg elsker det sted her, for jeg bor tæt på landet, men jeg har alligevel også en dejlig by, hvor jeg kan shoppe og så videre. Jeg glæder mig til, at jeg får lavet min bil, for det er sådan noget, som jeg elsker at rode med, kan jeg ellers godt lige sige jer.

car-service

Nå, men ellers sker der ikke så meget i mit liv. Jeg går bare og roder lidt med biler, og ellers slapper jeg af, da jeg har fået en lille skade i knæet, som gør at jeg er hjemmegående lige for tiden. Det er derfor også godt, hvis jeg snart får lavet den her bil, så jeg ikke skal cykle rundt, da mit knæ ikke har så godt af den slags fysisk overbelastning lige nu. Jeg er nemlig lige blevet opereret. Og det skal nok komme til at blive supergodt, men det tager alligevel lige lidt tid, før det er overstået, skal jeg sige jer.

Nu vil jeg gå mig en lille tur, for jeg bliver nødt til at bevæge mig, men jeg har mine krykker med, så jeg ikke overbelaster noget. Det er godt for mig.