Leder du efter den perfekte rejse? Har du kigget på den anden side af jorden?

Australien. Verdens mindste kontinent og dens mest oplevelsesrige feriedestination. Leder man efter et rejsemål man kan tage hjem fra med rygsækken fuld af gode minder, så er landet ’down under’ det åbenlyse valg.

Inden man overhovedet begynder at snakke om turistattraktioner, er landet i sig selv så langt fra vores dagligdag, at man næsten er garanteret at møde noget spændende, hver gang man drejer om hjørnet.

 

Et eventyrland midt i virkeligheden

Australien er i sandheden et land der ikke kan sammenlignes med noget andet. Søger du eventyr, adrenalin, og oplevelser du sent vil glemme, så burde kænguruernes hjemland helt sikkert være din næste feriedestination.

Der venter dig fede oplevelser både til lands, til vands og i luften. Du kan både finde hvide sandstrande, vilde fester, eksotiske dyrearter, surfing, dykning, riverrafting, skydiving, bungeejumping og meget mere.

Hvis du synes det er for svært at vælge, så kan du på trinusrejser.dk sammensætte dit helt eget eventyr. Du kan enten vælge mellem en af deres utallige fleksible rejsepakker, eller du kan via deres rejseguide sammensætte dit helt eget eventyr. De giver dig en oversigt over de mange oplevelser Australien har og byde på, og så kan nemt og enkelt vælge hvilke der appellere mest til dig.

 

Lidt godt om landet

 

Australien er ikke kun rigt med oplevelser. Landet har også en rig og meget unik historie, der stadig præger kulturen til den dag i dag.

Ligesom det var skæbnen for så mange andre lande på den tid, blev de ’opdaget’ og koloniriseret af europæerne, i dette tilfælde briterne. Den originale befolkning blev næsten udryddet, og indtil videre er historien meget lig så mange andres.

Den tager dog en drejning, da en kaptajn ved navn Arthur Phillips grundlagde en straffekoloni. Fra 1788 til 1868 med omkring 162.000 straffefanger sendt til Australien, for at kunne blive oplært til at leve et bedre lidt. De blev sat i arbejde og skulle se deres deportation til det nye land som nåde for dødsstraffen.

I dag er to tredjedele af den samlede befolkning efterkommere af enten de britiske straffefanger, eller de få almene briter der også kom til landet i 1788 for at starte deres nye liv.

Hvis den uhyggelige historie interessere dig, så burde du tage et smut forbi den australske ø Tasmanien. Her kan du nemlig finde Port Arthur – en tidligere straffekoloni, der er i dag er indrettet som museum.