Lån i udlandet trods RKI

Når du er registreret i RKI betyder det, at du er registreret som en dårlig betaler. Dette er typisk fordi, at du ikke har betalt dine regninger trods flere rykkere. Det betyder samtidig, at det som regel ikke er muligt for dig at optage lån her i Danmark, når du er mærket som dårlig betaler. Ligeledes er det svært at komme til at købe på kredit. Men et lån er måske muligt i udlandet trods RKI.

 

Lån penge i udlandet trods RKI gennem individuel vurdering

Det er naturligvis forskelligt fra lånebureau til lånebureau, om du kan låne i udlandet trods RKI. Mange steder i udlandet er det nemlig også et krav, at du ikke er registeret som en dårlig betaler i dit hjemland. Det er dog i udlandet muligt at finde lånebureauer, som er villige til at låne dig penge, selvom du fremstår som en dårlig betaler.

 

En sådan mulighed for at låne i udlandet trods RKI gør sig blandt andet gældende i vores naboland, Sverige. Her er der flere lånetjenester, som i stedet for at konkludere, at du er en dårlig betaler, grundet registrering i RKI, udfører en individuel vurdering. På den måde bliver det altså muligt for dig at låne penge hos svenske udbydere, selvom du i Danmark ikke har mulighed for det samme.

 

Ligesom i Sverige, er et sådant lån måske også muligt i udlandet i lande som Norge, Finland, Polen, Spanien og Tyskland. Det er selvfølgelig dit eget ansvar at undersøge, i hvilket land, og ved hvilken lånetjeneste, at dine chancer er størst. Imidlertid giver udlandet dog større muligheder for at låne penge til det, du lige står og mangler, end det umiddelbart er tilfældet herhjemme i Danmark.

 

Altid en god idé at orientere sig om sine muligheder

Vi kan ikke altid vide os sikker på, hvad fremtiden bringer. Nogle gange kan man nemlig have brug for den økonomiske hjælp, som et lån bibringer. Dette kan f.eks. være til en konfirmationsgave, en bryllupsgave e.l.

 

I den forbindelse er det er rigtig god idé på forhånd at kende sine muligheder for et lån i udlandet trods RKI. Du kan derfor med fordel kigge på de forskellige lande samt de forskellige lånetjenester. På den måde kan du relativt let danne dig et overblik over, hvor og hvornår du kan optage et lån i udlandet, selvom du er registreret som en dårlig betaler herhjemme i Danmark.