Jeg ville være bedemand, da jeg var lille

Jeg havde en lidt speciel drøm, da jeg var lille. Jeg ville nemlig være bedemand, kan jeg huske - ligesom dem her. Det er dog ikke noget, som jeg vil være længere, da jeg tror det er et utroligt hårdt job rent psykisk. Det vidste jeg nok ikke noget om, da jeg var barn. Jeg tror ikke engang, at jeg vidste, hvad det vil sige at være bedemand. Det må da egentlig kræve noget stort, at kunne holde til alle de begravelser, når nu jeg tænker over det. Man skal jo ind i 'stemningen' hver gang, og det må kræve en jernhård psyke, tror jeg.

download (1)

Jeg kan knap nok holde at være til begravelser generelt - jeg ville slet ikke kunne det hele tiden, men jeg er da glad for, at der er nogle der vil være det, for man får jo brug for en før eller siden uanset hvad. Det er sådan det er i den moderne verden.

Ellers går det nu meget godt for tiden. Jeg får spist en masse god mad, og så hygger jeg ellers bare med familie og venner her henover sommeren. Det er så dejligt afslappende, at holde sommerferie, og jeg tror, at det er noget som jeg altid vil nyde. Sommeren er så dejlig, og jeg elsker at være i vandet. Det har jeg gjort lige siden, jeg var lille, og det er bare superfedt, synes jeg nu nok.

Håber at I har det godt, allesammen. Det har jeg jo selv, skal jeg sige jer.