Jeg vil have flotte og billige smykker

Hej hej hej!

Jeg vil gerne lige fortælle jer om nogle smykkerjeg godt kunne tænke mig, og så vil jeg gerne lige kort fortælle jer om min yndlingsfilm bagefter.

Her i sidste uge brugte jeg rigtig meget tid på at sidde og kigge efter fede og billige smykker på nettet. En af de sider jeg fandt med billige smykker var den her. Det er altså rimelig vildt at man kan få smykker så billigt, og så er jeg altså ligeglad med om det er ægte diamanter, hehe. Jeg bryder mig faktisk ikke specielt meget om diamanter, for jeg har læst lidt omkring diamant-branchen, og jeg må nok lige indrømme, at den lyder ret skræmmende, men nok om det - det kan vi tage i et indlæg for sig selv på et senere tidspunkt.

Og så kommer vi til min yndlingsfilm, for den kan jeg slet ikke bruge nok tid på at anbefale til folk. Jeg så den faktisk først for første gang her for et par måneder siden, men jeg blev så vild med den, at jeg har set den 4-5 gange på de sidste to måneder. Det er altså ikke normalt for mig at se en film flere gange i løbet af kort tid, skal jeg lige hilse og sige, så det er altså noget af et kvalitetstempel. Filmen er The Intouchables, eller på dansk: De urørlige. Det er en fransk film, så den originale titel er måske noget i fransk, men det skal jeg ikke helt kunne sige. Jeg har prøvet at undersøge det lidt, men er åbenbart ikke ret god til at undersøge sådan nogle ting.

Og det var så alt for denne gang. Til vi ses herinde igen, må I have det rigtig godt. Heeei.