Jeg har brug for gasservice

Ja, hej allesammen - håber, at I har det rigtig, rigtig godt, for det har jeg selv. Det er jo dejligt. Det er dog sådan, at jeg lige har oplevet at kunne lugte en lidt sjov lugt af gas, og jeg har et gaskomfur, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil kontakte gasservice på Fyn, hvor jeg bor, for det er altså meget foruroligende. Men altså, mon ikke bare, de lige kan fixe det? Det kan de jo nok. Det er i hvert fald ikke noget, som jeg lige tør at pille ved selv, skal jeg sige jer. Det skal nok gå det hele - det er en ting, som jeg er helt overbevist om.

gas-flame22

Ellers så er det jo rigtig dejligt at have et gaskomfur, og jeg er utroligt glad for det. Det giver sådan en dejlig fornemmelse, når man laver mad, og det er bare helt vildt fedt. Jeg tror snart, at jeg vil invitere damen over på et eller andet lækkert, for jeg elsker at lave mad - og jeg føler selv, at jeg har ret godt styr på det. Derfor vil jeg prøve at lave en lidt mere avanceret ret, end dem som jeg plejer. Jeg er dog lidt tør for idéer, så hvis du kender en god madblog eller noget i den stil, så er du mere end velkommen til at kontakte mig, for jeg elsker simpelthen at læse om sådan noget som mad. Jeg abonnerer også på Gastro, som er et godt madmagasin.