Jeg elsker bare foråret!

Hejsa alle sammen!

Så kan man vist roligt sige at det foråret er kommet til Danmark, uden at man fornærmer nogen. Hvis du spørger mig, så er forår den bedste tid på året. Der er nu ikke noget som et dejligt dansk forårsvejr, hvor man kan gå sig en tur i den friske luft, og bare blive glad og varm af alle de fantastiske farver, som vi har. Jeg har en lille rute som jeg som regel går meget ofte, når det er forår og sommer. Om efteråret og vinteren er den ikke lige så flot, eller det kommer vel an på hvordan man ser på det. En rigtig flot snevejrsdag kan nu også gøre denne tur helt speciel. Dog kan jeg ikke lide at gå den her tur, når det er efterår.

forår i danmark

Det er lige meget hvor hektisk og stressende min hverdag kan være, så længe at jeg kan gå mig en tur uden telefon, og bare nyde naturen her. Det er her omkring at jeg altid går forbi, hvis jeg føler, at jeg bliver nødt til at koble lidt fra. Det er så skønt.

Her på det sidste har jeg haft en hulens masse, som jeg har skulle se det, og det har jeg egentlig stadigvæk. Jeg skal have sørget for at få et ordenlig og godt energimærke foretaget, og det kræver åbenbart en smule mere planlægning, end jeg først havde regnet med. Det er bare én af de mange mange ting, som jeg har at se til for tiden.