Har lejet et cirkustelt

Jeg står for at skulle arrangere lidt forskellige i min søns folkeskole i forbindelse med deres temauge. De skal være cirkusartister, og vi har besluttet os for, at vi vil gå skridtet hele vejen, og derfor har vi lejet et cirkustelt, som vi er rigtig glade for. Det skal nok blive godt, og jeg glæder mig til at se forestillingen. Min søn er jonglør, og jeg er sikker på, at han (og alle de andre børn) nok skal komme til at imponere os - men det er jo også svært ikke at gøre en far stolt, kan man sige, hehe.

download (1)

Nå, men altså, det er jo sådan, at vi går og øver os herhjemme også, så han kan blive rigtig godt, og han er faktisk steget utroligt meget i sine skill-levels, som vi kalder det. Han går i 3. klasse og kan allerede jonglere med tre bolde i luften på én gang.

Jeg synes også det er meget sjovt at se på akrobatikholdet, for det er virkelig nogle dygtige børn, der er på det hold. Det er lige før, at de kunne være med i et rigtigt cirkus. Det er noget, som jeg altid har ville være - god til at slå saltomotaler. Det ville simpelthen være så fedt, men det er nok noget, som jeg er lidt for stiv i kroppen til at kunne lære nu. Det er en ting, som er helt sikkert - og derfor tør jeg heller ikke at forsøge mig med det nu. Men det skal nok blive rigtig godt en skønne dag, når min søn begynder at øve sig.