Godmorgen Danmark

Yo!

Jeg er i fuld sving med at lave morgenmad, høre musik og skrive blogindlæg på én og samme tid. Ja, der er nogen der siger at jeg kan gøre næsten alle ting på samme tid, men det mener jeg nu ikke selv. Engang i skolen gav jeg en fremlæggelse af en opgave samtidig med at jeg skrev en opgave på min computer. Det hjælper meget at kunne ti-fingre systemet, når man skal skrive hurtigt på sin computer, især hvis man skal gøre det uden at kigge på tastaturet mens man skriver.

Hold fest hvor ville det bare være for sygt fedt, hvis jeg kunne leve af at spille spil på min computer. Det kan da ikke vare mange år, før at der begynder at komme nogle større præmier. Jeg ved at i Japan og Kina har de nogle rigtig store turneringer, hvor deltagerne har status som store sportsstjerner har her.

Der er mange ting som jeg gerne vil være, og hvis jeg bare kunne finde ud af at skrive en bog, så ville forfatter nok være det jeg ville vælge. Ikke fordi jeg tror det er skide fedt altid, men på den måde jeg har set det gør at jeg synes det ser så fedt ud. Bare lige tage en periode hvor jeg ikke laver andet end at drikke whiskey og være mig selv ude i en lille hytte ude i en skov.

Hvis jeg skulle have sådan en hytte ude i en skov, så tror jeg nok lige at jeg skulle have en god tilstandsrapport på den først. Det ville satme være dumt at købe en hytte ude i skoven, uden at have et ordenligt tjek på den først. Det er bare min mening, men hvad ved jeg, jeg er jo bare en dum dreng der drømmer om at være forfatter i en lille hytte ude i en skov.

Det kunne være at jeg skulle lave en animationsvideo om hvordan man skriver en bog. Det skulle jo være det helt nye. Animationsvideoer. Det er oppe for tiden!