Gode priser med murerfirmaer

Halli hallo og lige et øjeblik!

Jeg vil gerne lige bruge et lille øjeblik på at fortælle jer, at jeg skal ud og finde forskellige murerfirmaer. Jeg prøver lige at få en lille føler på priserne rundt omkring ved de mange firmaer som der jo nu engang er rundt omkring i Danmark. Jeg prøver altid at finde de bedste priser, når jeg skal have malet min lejlighed, men sådan er jeg egentlig med alle ting. Jeg tager altid lige en lille ekstra tænker, inden jeg bruger penge. Det har ikke altid været sådan, men efter at jeg altid var flad sidst på måneden, begyndte jeg at lave lidt om på mine købevaner, og det har virkelig hjulpet. Jeg kan kun anbefale alle andre at gøre det samme, med mindre man har flere penge end man kan nå at bruge. Orh ja, tænk sig lige en gang at have så mange penge -- det ville jeg virkelig gerne.

Jeg har smidt noget rigtig lækker musik på mit anlæg, for det er altså altid dejligt. Kunne I forestille jer en verden uden musik, hvilket kedeligt og sørgeligt sted vil det dog ikke være. Jeg kunne i hvert fald ikke være forestille mig.

Nu skal jeg også en tur ud i køkkenet, for jeg er nemlig begyndt at lave min egen frokost hver dag, og det er altså bare for dejligt. Så kan jeg selv styre det 100% more or less, hvad jeg indtager. Jeg kan jo selvfølgelig ikke være helt sikker på, hvad for noget de har brugt til kyllingen og grøntsagerne.