Frokost med vennerne

Hey hey venner! Så kommer der lige et hurtigt indlæg. I dag har jeg været ude og spise noget lækker frokost sammen med nogle gode venner. Det er jo torsdag og rigtig godt vejr, så vi besluttede os for at komme ud og få noget god, lækker frokost og et par kolde til ganen. Vi tog hen på et forholdsvist nyt sted, som ikke ligger langt væk fra os. Ingen af os havde været der før, men alligevel var forventningerne en smule høje, da vi havde læst nogle anmeldelser af stedet, som i hvert fald ikke var dårlige.

Læs om isoleringsopgaver lige her

Da vi kommer derud var førstehåndsindtrykket rigtig godt. Aldrig havde jeg forestillet mig stedet på så stor en grund. Ja, vi troede faktisk at vi var kørt forkert, da vi drejede ind der hvor skiltet pejede. Det var en meget lang sti, som man skulle køre ned af, før man kom hen til selve restauranten. Vi kom hurtigt til bords, og besluttet os for hvad vi ville have. De havde nogle specielle frokost menuer, som lød for gode til ikke at prøve. Min ene kammerat og jeg valgte at prøve en fiskesalat med grønne æbler, efter en anbefaling fra stedets ejer. De to andre valgte henholdsvis en pasta ret og en omgang and. 1185820_607706562638262_556248503_n 1499579_10152065195603722_475289656_n

Der har I lige et par billeder af maden. Beklager hvis kvaliteten ikke er helt i top, men de er taget med mobil..

Til dessert fik vi en lækker omgang Mango sorbet is. Det var også bare lige i skabet. Ja, man kan vist roligt anbefale dette sted. Og billigt var det også! 6 øl, 4 retter og 4 gange is til desert, og kun lige knap og nap 350 kroner for det hele. Det er vidst ikke for meget at forlange, hehe.

Så er det også bare tilbage til arbejdet nu her. Jeg sidder for tiden med en lille animationsvideo, som jeg gerne vil have afsluttet snart. Den har været på mit bord i over en uge nu, og det virker ikke til at komme nogen vegne. Nu må vi se om jeg kan få taget hul på det i dag. Det burde jeg nok.