Få den skønneste ferie med camping på Bornholm

holiday-1463951_960_720Selv i vores temmelig lille land er der stor forskel fra den ene landsdel til den anden og det er helt tydeligt, hvis man tager på camping på Bornholm. For de fleste danskere er klippeøen lang mod øst meget eksotisk og både stemningen og naturen her, er også helt unik og ligner intet andet sted i landet.

Med camping på Bornholm kommer man langt væk fra hverdagen og de normale rammer og er alligevel ikke så langt væk geografisk. Det er ferie for hele familien, for øen tilbyder alt hvad hjertet kan begære, for dem der ønsker en tur med afslapning, natur- og kulturoplevelser af høj kvalitet, som man aldrig nogensinde vil glemme. Det er ikke uden grund, at så mange der gæster øen, kommer tilbage år efter år.

10 ting du sikkert ikke vidste om camping på Bornholm

  • Rejsen til øen med færgen kan gøres ganske billigt for hele familien, bil og campingvogn, - - - faktisk billigere end nogensinde. Se de specielt billige overfartstider på færgeoverfartens hjemmeside.
  • Transporttiden til øen er slet ikke så lang, næsten uanset udgangspunktet, kan alle i hele landet nå frem til den særegne og smukke ø på kort tid.
  • Camping på solskinsøen betyder altid en plads tæt på strand, natur og charmerende byer.
  • Der kan camperes både i eget telt, egen campingvogn og autocamper, men der er også hytter, telte, campingvogne eller ferielejligheder til leje.
  • Faciliteterne på øens campingpladser er top moderne og der er altid masser af muligheder for gode familieaktiviteter og adgang til internet.
  • Hunde er meget velkommen og der findes mange gode indhegnede områder, specielt til hunde, hvor de kan slippes løs uden snor.
  • Der er mange gode særtilbud både for kortere camping på Bornholm og for dem, der gerne vil være fastliggere.
  • Der hersker en afslappet, meget familievenlig og varm atmosfære på hele øen og således også på de lokale campingpladser.
  • Klippeøen er blevet et meget populært, nærmest trendy, rejsemål året rundt, så book allerhelst turen i god tid.
  • Har man én gang prøvet camping på Bornholm, så risikerer man let at tabe man sit hjerte og vil vende tilbage igen og igen...

Bestil jeres camping på Bornholm allerede i dag

Klik linket og læs meget mere om, hvordan en campingtur til Bornholm kan skrues sammen, så den passer lige præcis til jeres ønsker og behov. Det vil med garanti blive en ferie, som sent vil blive glemt og et ophold, som børnene vil komme til at mindes resten af deres liv.

Er man ikke allerede en erfaren campist, så får man også her en fantastisk mulighed for at prøve campinglivet af, når det er allerbedst. Som nævnt, kræves der hverken eget telt, autocamper eller campingvogn, så chancen for en herlig campingferie er for alle, - også dem der ikke har tidligere erfaringer i denne ferietype.

Bestil allerede i dag, så er der virkelig noget at gå og glæde sig til!