Brandalarm virker ikke!

Hej med jer alle! Denne gang var det ved at gå galt i huset! Der var ild i køkkenet på grund af en lille forglemmelse fra min side. Jeg var igang med at lave klejner på panden og det gik ikke som forventet. Der gik ild i olien og så stod flammerne ud til alle sider. Det værste af det hele var, at jeg slet ikke var der, da det skete. Jeg var på toilettet, så der var intet jeg kunne gøre. Da jeg kom tilbage og så hvad der var sket, kunne jeg ikke tro mine egne øjne. Det hele stod i flammer og det aller værste af det hele var at der var røg over det hele. Jeg kunne slet ikke komme frem på grund af røgen og kunne intet se. Det eneste, jeg kunne skimte igennem røgen, var vores brandalarm, der bare blinkede i loftet. Den virkede ikke engang, da det endelig kom til stykket!

Moralen ved denne historie er ganske enkelt, at man skal sørge for at købe en god brandalarm, der gerne må koste lidt penge. Prøv at forestil jer, hvis jeg ikke havde været hjemme og det var ungerne, der var igang med at kokkerere pandekager eller noget helt andet. Det ville jo have været en katastrofe! jeg takker guderne for, at vi nu er blevet klar over at brandalarmen ikke virker og har købt en ny én af slagsen. Vi har prøvet den af og vi ved nu at den virker, som den skal. Så et godt råd til alle jer derude: Tjek op på om jeres brandalarm virker! Og gør det gerne med det samme!

Brandalarm