Boliginteriør i form af malerier og plakater samt alarmsystemer

Ovenstående er opskriften på en succes for et iværksætter-par fra det sydlige Jylland, der via to webshops med stor succes sælger malerier, plakater og alarmsystemer.

 

I disse tider lever iværksætterånden i bedste velgående, da drømmen om frihed og selvvalgte arbejdstider er i høj kurs hos de fleste mennesker. Det er ikke anderledes i det sydlige Jylland, nærmere bestemt i Sønderborg, hvor iværksætter-parret, Malthe og Julie, til daglig driver to webshops. Dette har de på kort tid gjort til deres levebrød, og har bestemt ikke fortrudt.

 

Boliginteriør – kunst – malerier – plakater

 

Kært barn har mange navne. Galleri Mynewart.dk er navnet på deres første og største succes på nuværende tidspunkt. Galleriet sælger håndmalede malerier, der males af passionerede og meget talentfulde kunstnere fra især udlandet. Hermed er galleriet i stand til at tilbyde sin kunst til priser, der ligger på et betydeligt lavere niveau end hvad man normalt finder i danske gallerier – og netop dette er yderst populært hos de danske kunder. Ja, rent faktisk har galleriet i løbet af sin relativt korte levetid formået at sælge mere end 500 malerier til de danske boliger.

 

Galleri Mynewart.dk blev grundlagt i begyndelsen af 2016 med en klar ambition om at tilbyde danskerne flot og billig kunst. Galleriet fik flere aftaler i hus med kunstnere fra udlandet, der hver anden til hver tredje måned sender en masse flotte malerier til Sønderborg. Herfra bliver malerierne solgt videre til nær og fjern i det ganske danske land.

 

Abstrakte malerier

 

Det er især det abstrakte motiv, der hitter hos de danske kunder. Abstrakte malerier har igennem en årrække vundet mere og mere indpas i de danske hjem. Stilarten fungerer glimrende i de meget stilrene og minimalistisk indrettet hjem, som de fleste af os bor i.

 

Abstrakte malerier er heller ikke så formelle i deres udtryk, hvilket egner sig til de fleste mennesker. Her er det den enkeltes egen fantasi, der danner rammen om hvad malingen på lærredet forestiller.

 

Selvom galleriet ønsker at være mangfoldigt i sit udvalg, og være i stand til at tilbyde alle danskere et flot og billigt maleri, bærer sortimentet i galleri Mynewart.dk tydeligt udtryk for, at langt de fleste foretrækker abstrakte malerier til stuen.

 

Iværksætter-parret er dog så småt begyndt at få øjnene op for et nye kunst/boliginteriør segment – dem der foretrækker plakater. Modsat malerier er plakater en mere minimalistisk form for udsmykning af hjemmet. En kombination af begge elementer – ægte kunst og plakater – fungerer glimrende sammen. Iværksætter-parret har planer om at introducere plakaterne i det nye år, både på galleri Mynewart.dk’s side samt på den nyligt oprettede mode-plakater.dk.

 

Alarmer og videoovervåning til beskyttelse af hjemmet

                                                                                                

Sydalarm.dk er navnet på den anden succes. Som navnet tydeligt antyder, er det herfra de sælger deres alarmsystemer og deres videoovervågning. Begge dele kommer i flere forskellige afskygninger, men ens for både tyverialarmerne og kameraerne er, at begge sælges uden nogen form for abonnement.

 

Dette betyder, at kunden ejer sin alarm og sin videoovervågning, uden at skulle tænke på månedlige abonnementstjenester til flere hunderede kroner. Sidstnævnte er en af grundende til, at mange har valgt at handle hos netop Sydalarm.dk.

 

Især IP-alarmen hos Sydalarm er meget populær i de danske hjem. Denne alarm er nemlig opkoblet til internettet, hvilket giver en masse fordele, blandt andet i form af bedre sikring imod jamming. Dernæst er der absolut ingen udgifter forbundet med alarmen – der skal ikke skiftes SIM-kort eller andet.

 

Udover IP-alarmen har Sydalarm som nævnt en stor palet af forskelligartet videoovervågning. Forskellen her, ligger i de forskellige kameraer. Disse kommer i mange forskellige afskygninger og kvaliteten, således at de er i stand til at afdække behovet for den lille husejer som til det store firma.

 

I dagens Danmark er der mange indbrud. Dette er de fleste klar over, og dette er helt klart en anden årsag til Sydalarm.dk’s succes. De mange indbrud, der igennem det seneste årti har ramt Danmark, har fået folk op af stolene og ud og investere i et alarmsystem eller en eller anden form for videoovervågning.

 

Denne webshops, samt Mynewart.dk, der sælger malerier (og måske snart plakater) er historien om hvordan en drøm kan blive til virkelighed. På kun et enkelt år har iværksætter-parret gjort deres webshops til deres levevej.