Børnetøj fra Småfolk er det naturligt valg når du skal finde kvalitetstøj til de små

Børnetøj fra Småfolk er indbegrebet af fest og farver for de små, der er fuld knald på print og farver, når man ser deres fantastiske farver og glade billeder af dyr, ledes tankerne næsten tilbage til 70erne, dengang hvor drenge, sagtens både kunne gå i lilla og rødt, og små piger kunne gå i blåt og grønt, dengang hvor der var større frihed og mere spontan glæde i børnetøjs design.

 

Det var blandt andet tanker som disse der i 2005 fik makkerparret Tana Kretzschmer og  Maria Grandjean, til at kaste sig over kreationen af et nyt og efter deres mening mere spændende børnetøjsbrand, i stedet for, som trenden var i begyndelsen af 00ér, hvor børnetøjet var designet til at være små kopier af voksen tøj. Noget som efter makkerparrets mening var alt for kedeligt.

 

Brandet blev en succes fra start, og er siden vokset stødt, desværre gik den ene part af makkerparret, Maria Grandjean bort, i en al for tidlig alder i 2008, da hun døde af en blodprop. Siden da har Tana Kretzschmer, med sikker hånd, ført branded videre, til den success det er i dag.

 

Hos Smartkids.dk som er forhandler af Brandet Småfolk er man meget begejstret for brandet. Udover at følge den nyeste mode er brandet indbegrebet af kvalitet, skønne print og bæredygtighed.

 

Alle produktene, hvad enten der er tale om bukser, en solbeskyttelses dragt, en sweater, en nederdel, en body med æbleprint så er de alle Oeko-tex certificeret.

 

Oeko-tex er et verdensomspændende certifications system som betyder at alle de forskellige materialer der er blevet brugt er blevet testet fri for skadelige stoffer der kan fremkalde allergi og andre gener, eller på anden måde er sundhedsskadelige.

 

Da det ikke er alle mærker der i samme høje grad går ind for økologi og bæredygtighed, gør man hos Smartkids meget ud af at udvælge og markedsføre brands der går ind for disse værdier.

 

Pris og kvalitet hænger som regel samme, men man kan finde Småfolk børnetøj til priser som gør det muligt for alle at kunne følge med. Klik her for de bedste priser...

Goldlock står for hair extensions i højeste kvalitet.

 

Udbuddet af hair extensions i København er steget voldsomt de seneste år, da der er kommet rigtig mange nye extensions frisører til. Dette er i det store hele kun gode nyheder for forbrugeren, men det betyder desværre også at der er kommet knap så gode extensions frisører til.

 

Når man skal bedømme en extensions frisør, er der mange kriterier at holde øje med. For det første er der håret der sættes på, hvilken kvalitet er det og hvor mange gram får man for pengene.

 

De internationale trader af hår handler håret i kilo der er delt op i pakker af 100 gram per pakke. Herefter er der opdeling efter længde.

 

En af de største faldgruber for den danske extensions frisør der køber hair extensions i udlandet er at der ikke altid er 100 gram i de pakker de får hjem, de er så nødt til at veje alle pakkerne og supplere med manglende hår, så deres kunder får de 100 gram der er betalt for.

 

Det næste er så hvilken kvalitet håret er i, der laves ekstensions hår i alle kvaliteter, lige fra heste hår , hår der er lavet af nylon til remy hår. Remy hår er 100 % ægte hår.

 

Udover at være 100% ægte hår af højeste kvalitet så betyder det at det er Remy hår også at alle hårene ligger den samme vej, dette betyder meget for hvordan de påsatte hår extensions ser ud.

 

Her kan du læse mere om hair extensions.