Billig varmepumpe af god kvalitet

Tænker du nogensinde over, hvor mange forskellige måder, man kan varme sit hus op på? Der er selvfølgelig gulvvarmen, som er eldrevet, og radiatoren, som fungerer ved vand. Og så skal man ikke glemme den gode gamle kakkelovn, som efterhånden kan fås i mange energieffektive varianter. Men der er også noget kaldet en varmepumpe, som på elegant vis udsender varme, til en brøkdel af den pris, andre systemer bruger.

At sætte sig ind i, hvordan sådan en maskine virker, er ikke nemt, men heldigvis behøver man det ikke. Der er nemlig et firma, der tilbyder salg og montering af varmepumper til en overordentlig billig pris. Firmaet er beliggende i Sønderborg, men monterer i hele landet, uanset om det er til en privat husstand, eller til erhvervsformål.

Sådan virker pumpen

I stedet for selv at generere varmen, tager varmepumpen den fra et sted. Det kan for eksempel være luften udenfor, eller jorden. Derefter overføres varmen til huset, hvilket kan ske gennem radiatoren eller gulvvarmen, men også som varm luft, som ventilatoren blæser ind.

Varmepumpens forskellige varianter hedder ting som luft-til-luft, jord-til-vand og luft-til-vand, og hvad der er bedst, afhænger meget af den enkelte husstand - beliggenheden, de nære omgivelser, og så videre - samt hvad ens behov er, og hvad man foretrækker. Uanset hvilket system der er bedst for en, er det godt at vide, at det tidligere nævnte firma specialiserer sig i det. De kan derfor rådgive dig i, hvad du bør vælge, og hvor det skal være placeret, samt hvor meget det vil koste. Og så vil de selv montere og installere den, så du er sikker på, at den vil virke som den skal.

Nu tænker du måske, at en varmepumpe ikke er så bevendt, da det jo ikke ligefrem er varmt udenfor. Men det er ikke noget problem. Moderne varmepumper kan nemlig trække varme fra luft på ned til 25 minusgrader, og fungerer derfor året rundt.

En miljørigtig beslutning - og god for pengepungen

 

Varmepumper er en god idé af flere årsager. For det første er de gode for miljøet. Det kan godt være, at pumpen bruger elektricitet på at overføre varmen, men varmen der bliver udskilt af moderne varmepumper er 4-5 gange større, end den el der bliver brugt, og den er derfor langt mere energieffektiv, end de traditionelle systemer, der er fuldstændigt drevet af el eller vand. Ergo lider klimaet ikke så stor belastning af, at du får et varmt og behageligt indeklima. Af samme grund er det godt for pengepungen, og pengene vil hurtigt løbe op, og tjene det ind, monteringen kostede. Hvilket ikke er meget, da dette firma som sagt er landskendt for at være billig uden at gå på kompromis med kvaliteten. De tilbyder for eksempel Danmarks billigste luft-til-luft varmepumpesystem. Et eksempel på varer, de tilbyder, er modellen NZ9SKE, en ny model fra Panasonics der kan købes og installeres for kun 10.700 kr., selvom det er fra 2018, og har Energimærke A++. Der er masser af andre modeller tilgængelige, så klik her, hvis du er interesseret, så kommer de fra Sønderborg med din bestilling.