Vil så gerne rejse til Chile!

Hey hey og velkommen til bloggen. Det er jo bare rigtig dejligt, at jeg har ferie nu. Jeg kunne så godt bare tænke mig at kunne sige; farveller, jeg rejser til smukke Chile lige nu! Det ville bare være det fedeste, men det må lige vente lidt, for jeg har ikke haft mulighed for at spare penge sammen her imens jeg har gået i skole. Jeg er så heldigvis blevet færdig nu, og nu skal jeg så bare igang med at finde arbejde, hvilket måske heller ikke lige altid er det nemmeste.

Nu skal jeg i hvert fald bare nyde at det er sommerferie, og det starter godt nok med en uge med regn og blæst, men så starter jeg bare den her ferie med en omgang serie og computerspil med et par venner. Det bliver rigtig lækkert. Som jeg skrev før, så vil jeg super mega gerne prøve at komme til Chile, og det er da også Chile at jeg holder med ved dette års VM, selvom jeg spår dem ret ringe chancer for egentlig at vinde, men man ved jo aldrig. Der kan altid ske overraskelser, og vi har jo allerede set både Spanien og England blive ydmyget ved dette VM, så lad os nu se hvad der sker.

Hvis jeg skulle til Chile, så skal det helt være helt nede syd på, hvor det er rigtig køligt. Det hører rent faktisk til det Antarktiske klima. Det er vildt nok at tænke på, for det er da i hvert fald ikke lige det man tænker på, når man tænger på Sydamerika.

Nu vil jeg til at sætte mit nye fjernsyn op, så jeg kan få spillet lidt playstation. Det er nemlig lige præcis det jeg har lyst til her i dag. Det er jo heller ikke vejr til meget andet, med mindre man elsker at gå ture i regnen, eller noget i den stil.