Splitleasing kan være løsningen for dig

De seneste år er der sket kraftig vækst inden for leasing af biler. Det er en løsning, der tiltaler flere og flere mennesker, og det er også forståeligt nok. Der er mange, der finder det utrolig attraktivt at betale et fast beløb om måneden, hvor man derimod slipper for alle værkstedsregninger. Derudover har man også det privilegium, at man får lov til at nyde spritnye biler. Når der så er gået et par år eller tre kan man så bare skifte igen. Men der findes også mange forskellige leasingløsninger, og det er utrolig vigtigt, at man vælger den rigtige, for der er i den grad penge at spare.

Splitleasing er en løsning, som der ikke er så mange, der har fået øjnene op for endnu, men det er ved at blive mere og mere almindeligt. Det handler om, at man kan dele bilen op, sådan at det er firmaet, der betaler én del, mens man selv privat betaler den anden del. Dette andelen deles op efter, hvor meget man kører erhverv, og hvor meget man kører privat. Lyder denne løsning som noget for dig, så kan man komme i gang med det lige med det samme. Der findes nemlig løsninger i København og på hele Sjælland.

 

Styr på omkostningerne

Men hvordan er det så lige, at man holder styr på, hvor stor en andel firmaet skal betale af omkostningerne, og hvor meget man som privatperson skal betale? Det behøver man overhovedet ikke at bekymre sig om, for i dag findes der teknologiske løsninger, som gør det hele utrolig nemt. Det nemmeste er faktisk at installere en digital kørebog, og det fungerer ofte via GPS. Dermed er der altid styr på omkostningerne, og hvem der skal betale hvad. Læs mere om dette på nettet.

Bor man i København eller på Sjælland i det hele taget, så kan man hurtigt få svar på alle de spørgsmål, som man måtte have i forbindelse med splitleasing. Du kan nemlig komme ind og få en utrolig god service og venlig betjening af meget kyndige fagfolk. Disse fagfolk har masser af erfaring fra branchen, og dette kommer altid kunderne til gode. Mange kommer ind og har ikke helt styr på, hvilket behov de har. Derudover vil mange gerne høre mere om splitleasing. Dette kan leasingrådgiverne hjælpe med. Med hjælp fra rådgiverne er man sikker på ikke at ende med en for dyr løsning. Det er dumt at betale for meget, også når det kommer til leasingløsninger.

 

Spørg din arbejdsgiver

 

Mange arbejdsgivere er meget fleksible i forhold til, hvilke praktiske løsninger man vælger. Der er mange, der ikke ved det, men faktisk er mange arbejdsgivere altid interesserede i alternative løsninger, som måske kan vise sig at være både bedre og billigere. Det gælder også, når det kommer til firmabiler. Derfor skal man ikke være bange for at foreslå arbejdsgiveren at tage et kig på splitleasing-løsningen. Arbejder man i København, eller bare generelt på Sjælland, så er man tæt på den bedste udbyder, når det kommer til splitleasing.