Spar tid og penge med en engangs e-cigaret

Der findes mange måder at ryge på efterhånden, flere og flere forbrugere vælger en e-cigaret fremfor almindelige cigaretter, da disse både er bedre for miljøet og for ens egen sundhed. Det nyeste initiativ på markedet er en engangs e-cigaret, der giver samme fornemmelse som en almindelig cigaret. Med disse nye e-cigaretter kan man købe dem hjem enkeltvis, eller spare mange penge ved at købe flere i samme bestilling. Køber man f.eks. 60 engangs e-cigaretter på én gang vil disse få en enkeltpris på 31 kr., hvilket er utroligt billigt i det lange løb.

En normal pakke cigaretter koster mellem 36-45 kr. i butikkerne og hér får man kun 20 cigaretter. Med en engangs e-cigaret til kun 31 kr. får man derimod dét, der svarer til ca. 40 cigaretter i én, hvorefter denne kan smides ud. Indtil videre er markedet for disse ikke så stort, da det er et forholdsvist nyt produkt, derfor findes disse kun i tre forskellige varianter; 20 mg, 20 mg med menthol og 0 mg. Forbrugere der allerede har prøvet disse nye typer e-cigaretter roser dem til skyerne og ligestiller rygeoplevelsen med rigtige cigaretter, hvilket gør dem ideelle til rygestop.

Sæt gang i rygestoppet med en engangs e-cigaret

Vi lever i et samfund, hvor det ikke længere er acceptabelt i mange kredse, at man ryger. Dette er den primære grund til at forbrugerne vælger e-cigaretter i forbindelse med deres rygestop, da dette trods tabuet omkring rygning dog er mere acceptabelt. Det kan dog være svært at stoppe helt fra dag til dag, derfor ender mange med at opbygge en afhængighed af deres nyindkøbte e-cigaretter. Med en engangs e-cigaret kan man nemmere styre sit behov, da denne skal smides ud efter brug, hvilket gør det muligt at stoppe efter kort tid.

Med en engangs e-cigaret kan man sige til sig selv, ’når du har røget denne er det slut’, derefter kan den smides ud og man kan tage det nye skridt imod rygestoppet som måske har været under opsejling længe. Med denne type e-cigaret kan man starte med 20 mg og efter noget tid gå ned på 0 mg, hvor man ikke får noget nikotin, men stadig kan nyde oplevelsen af at ryge en cigaret i ro og mag. Set i forhold til almindelige e-cigaretter er disse nye engangs bedre til rygestop, da man ikke kan fristes til en genopfyldning.

Der er mange fordele ved engangs e-cigaretter

Uanset hvordan man vender og drejer emnet vil det aldrig blive sundt at ryge, hverken almindelige cigaretter eller e-cigaretter. Dog kan man skåne sine lunger og luftveje en del ved at skifte fra de almindelige cigaretter til engangs e-cigaretter, da disse leverer den oplevelse, der ligger tættest op af det kendte og trygge. På trods af at en e-cigaret er lavet af både metaller, plastik og andre materialer, er denne mere sikker for miljøet at smide i skraldespanden, end almindelige cigaretter. Denne vil man ikke bare smide i naturen, som almindelige skodder.

Man kan sige, at denne nye type engangs e-cigaret er efterudviklingen af de første, der landede på markedet. De første e-cigaretter lyste rødt i spidsen når man røg for at symbolisere en rigtig cigaret. En engangs e-cigaret giver optimal rygefornemmelse uden at ligne eller være noget, den ikke er. Derfor kan man med god samvittighed vælge at trække denne frem fra lommen eller tasken i det offentlige rum og nyde sin cigaret uden for mange skeptiske blikke. Dog skal man huske på, at e-cigaretter hører under rygelovgivningen og derfor ikke må benyttes på offentlige stationer, bygninger og des lignende.