Moderigtigt og funktionelt tøj fra Tumble ’n dry

Tøj til børn skal helst være både smart og funktionelt. Både forældre og børn kan være bevidste om, hvordan tøjet ser ud, men det er samtidig vigtigt, at det også er behageligt at have på og kan bruges i en aktiv hverdag. Det er ikke altid, at børn lige tænker over, hvad for noget tøj, de har på, når de først kommer i gang med en god leg. Og derfor skal tøjet kunne holde til noget. Det kan tøjet fra Tumble ’n dry.

Det er et hollandsk firma, der står bag brandet, som byder på smart og funktionelt hverdagstøj til både drenge og piger. Tøjet fungerer godt til hverdagsbrug, men kan også bruges, når børnene skal være lidt pæne i tøjet. Det henvender sig til alle børn, som er til smart tøj, der samtidig er praktisk og behageligt at have på.

Tøj til drenge og piger

Tumble ’n dry har tøj til både drenge og piger. De har delt tøjet op i fire områder efter køn og tøjstørrelser. Der er drenge- og pigetøj, og så er det delt op i Tumble ’n dry Mid, som er størrelse 92-140 og Tumble ’n dry Hi, som er størrelse 116 til 176. Dermed er der altså både noget til de mindre børn, men bestemt også noget for de lidt større og ældre.

Der er lagt vægt på, at tøjet skal kunne bruges i hverdagen. Mange børn er aktive og leger meget, og derfor er tøjet lavet med en god pasform, som giver optimal komfort til børnene. Derudover ser det også smart ud, da det kommer i forskellige farver og mønstre.

Fyld kommoden med tøj fra Tumble ’n dry

Kollektionerne fra Tumble ’n dry indeholder alt det, som dit barn har brug for i hverdagen. Du kan altså roligt gå i gang med at fylde kommoden op, så dit barn er dækket godt ind. Du kan se det store udvalg af alt fra bukser, nederdele og kjoler til T-shirts, jakker og trøjer på Mafasi.dk. Der er tøj til alle børn og selvfølgelig også til alle årstiderne.