All Inclusive – Hvorfor er det blevet så stort?

Er vi blevet for magelige siden det nu er blevet så meget in over hele verden at tilbyde all inclusive til verdens feriegæster?

Jeg synes i hvert fald at det er slående. Jeg har selv blandede fornøjelser med det. Den ene gang var jeg på Fuerteventura med min kone og boede på 4-stjernet hotel. Her var der 50 meter buffet som skiftede ud i deres udvalg løbende. Udfordringen var jo en luksus. Vi sov længe og nåede lige morgenmaden. Da vi kom tilbage på værelset var det på tide at spise frokost. Dernæst var der lidt eftermiddagsmad og så var der selvfølgelig aftensmad. Til alle måltider har man jo spist sig mæt og måske taget 2 portioner.

Hvis du synes man spiser meget til en buffet, så forestil dig en buffet du har adgang til i en uge.

Jeg kom hjem og havde taget 3 kilo på i vægt. Det føltes som om at vi spiste hele tiden på vores ferie.

Vi var selvfølgelig også ude og undersøge øen og tage på nogle ture ud af huset. Kvaliteten af maden var udmærket, men det er bare noget andet når man på den måde bare æder og æder.

Vi havde købt det som en pakkerejse vha. Trivago flybilletter.

En anden type all inclusive ferie var på vores bryllupsrejse hvor vi endda havde opgraderet i forhold til den seneste rejse. Her var det ikke ligefrem billige billetter, da vi havde købt rejsen med all inclusive, egen pool og 5-stjernet hotel på Mallorca. Prisen var en helt anden og vi betalte over 10.000 kr. Pr. person, men kvaliteten var også en helt anden.

På det første hotel kunne man vælge imellem Frisko’s vanille, jordbær eller chokolade is. På det andet hotel var der en hel fryser, ganske vidst med lokale is, men udvalget var noget bedre dér.

På det første hotel var der fri bar, dvs. Vi kunne bare gå op og hente drinks. Problemet var bare at skulle du f.eks. Have en Pina colada, så trykkede de på en knap og den spyttede din drink ud af maskinen som var den sodavand.

På det andet hotel var det noget anderledes, for her gjorde personalet en dyd ud af at lave lækre drinks. Det tog op til 5 minutter fordi de skulle lave den ordentligt. Det var ikke alle personaler der var lige gode til at lave vores drinks. Jeg bestilte en Mojito de Fresa - En Mojito med jordbær. I deres almindelige bar om aftenen lavede de den på en helt anden måde end de gjorde hvor jeg hentede den i poolbaren. Her var vi på fornavn med Maria der ikke havde så meget at lave. Derfor fik vi en rigtig god betjening og hun lavede dem på en måde så hun pressede saften rigtig godt ud af jordbærene, så vi fik nogle perfekte drinks. Så det er ikke kun dårligt. Du kan også få kvalitet, men skal betale for det.