Adgangskontrol – nyeste teknologi indenfor sikkerhed

Vi lever i et trygt samfund, men man kan aldrig føle sig sikre nok. Alarm industrien udvikler sig hele tiden, der kommer hele tiden nye produkter, der øger sikkerheden. Adgangskontrol er noget af det nyeste. Du kender systemet måske fra nogle boligblokke, der kræver en form for adgangskort for at komme ind i bygningen.

lock-895278_960_720

Forestil dig at det ikke er med adgangskort men nøgler. Når du mister dine nøgler, kan de ikke spores. Du kan aldrig vide hvem der har fundet dine nøgler og været forbi din blok. Hvis du har et adgangskort, kan du både annullere kortet – ligesom et dankort, og du kan spore tilbage til hvornår kortet blev brugt sidst.

 

Adgangskontrol kan også laves via fingeraftryk, pinkode eller noget andet. Adgangskontrol vil øge sikkerheden i din bygning. Du kan også bruge adgangskontrollen til at optimere adgangssikkerheden til dit kontor. Således minimerer du risikoen for indbrud, men også risikoen for at vigtige dokumenter eller mulige aftaler kommer i fremmede hænder.

 

Du kan læse mere om adgangskontrol her:

 

http://www.bonnesikring.dk/automatisk/adgangskontrol

 

Er det en overreaktion

 

Man kan spørge sig selv, om denne høje sikkerhed er nødvendigt. Og ja, det kan være nødvendigt. Hvis man bor i boligblokke, så kan det være en fordel at begrænse adgangen til opgangen. Det vil minimere risikoen for indbrud, da kun beboere der har adgang til boligblokken og kun beboere der kan lukke andre folk inde.

 

Der kan især være en fordel under nytårsaften. En del unge prøver grænser af, blandt andet ved at sprænge postkasser og ødelægge cykler. Men hvis man bor på en boligblok, hvor postkasserne er inde i opgangen og der er et cykelskur med adgangskontrol – ja, så  spare man både en ny postkasse og en ny cykel.

 

Det er også en kæmpe fordel, at kunne lukke ned for kortet elektronisk, hvis man nu mister det. Det kan helt klart betale sig at investere i adgangskontrol – det nyeste teknologi indenfor sikkerhed. DU spare penge på længere sigt. Du vælger selv, hvor du vil anvende adgangskontrollen – kontor, hjem, skur, sommerhus – det er helt op til dig.